24 maart 2018

Dankbaar na verkiezingsuitslag

 

Dankbaar na verkiezingsuitslag

Nadat gisteren de definitieve uitslag is bekendgemaakt is de SGP dankbaar voor het verkiezingsresultaat. De restzetel van de vorige verkiezingen hebben we nu weer gekregen waardoor we hetzelfde aantal zetels behouden. Dit ondanks het schrappen van de lijstverbinding die we de vorige verkiezingen hadden met de CU.

We kunnen terugzien op een goede inhoudelijke campagne. Het past ons dan ook in de eerste plaats om God dankbaar te zijn voor de zegeningen die Hij gaf en geeft. Hij gaf en geeft dat wat nodig is om het werk voor de SGP te doen. Politiek volgens Bijbelse normen en waarden. Dankbaar dat dit door zoveel kiezers uit de gemeente Oldebroek gesteund wordt.

We willen de ChristenUnie, PvdA en VVD feliciteren met de stemmenwinst die is behaald. Voor de ChristenUnie heeft dat geresulteerd in een extra zetel. Ook voor de SGP is er in absolute aantallen een kleine plus te zien. Met 1999 stemmen de meeste stemmen de afgelopen 20 jaar. Daarnaast is de SGP weer de tweede grootste partij in de gemeente Oldebroek.

Het geeft vertrouwen voor de toekomst. De SGP wil de kiezers bedanken die ons het vertrouwen hebben gegeven. De SGP zal de komende periode vanuit de Kern zorgvuldig vormgeven in afhankelijkheid van God aan de verantwoordelijkheid die ons is gegeven.

SGP Oldebroek