20 maart 2017

Erik Doornwaard opnieuw lijsttrekker SGP Oldebroek

 

De Oldebroekse afdeling van de SGP heeft op dinsdag 14maart de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Tijdens de eerste helft van deze ALV waren er een aantal verkiezingen, waaronder bestuursverkiezingen en het kiezen van de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op D.V. 21 maart 2018.

Het bestuur heeft Erik Doornwaard, de huidige fractievoorzitter en lijsttrekker van de gemeenteraadsverkiezingen 2014, als lijsttrekker voorgedragen. Erik is verkozen door de aanwezige leden, waardoor hij de lijst van de SGP in 2018 zal aanvoeren. In september 2017 D.V. zal de gehele kandidatenlijst tijdens een ledenvergadering worden vastgesteld.

Het tweede deel van de avond was een politiek-inhoudelijk gedeelte. Dhr. P. Verschoor uit Nunspeet heeft een lezing gegeven over de islam en hoe deze godsdienst zich verhoudt tegenover het christendom.

SGP Oldebroek kijkt terug op een geslaagde ALV met een mooie opkomst. Vol vertrouwen en in afhankelijkheid van God willen wij de verkiezingen in 2018 tegemoet treden.

Bestuur SGP Oldebroek