4 september 2014

Klant Contact Centrum gem. Oldebroek

Persbericht gemeente Oldebroek;

Opening en open huis Klant Contact Centrum gemeente Oldebroek

Op woensdag 10 september opent burgemeester Adriaan Hoogendoorn om 14.00 uur officieel het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Oldebroek. In het KCC kunnen inwoners met alle vragen op één plek in het gemeentehuis terecht. Na de officiële opening is er open huis tot 17.00 uur waarbij er gelegenheid is om rond te kijken in het KCC en uitleg te krijgen over de loketten en dienstverlening van de gemeente. Ook start op 10 september een tentoonstelling met schilderijen van de heer Wout Ostendorf uit Elburg.

Dienstverlening op afspraak en ruimere openingstijden

Vanaf de start van het Klant Contact Centrum werken de balies, die voor het aanvragen van gemeentelijke producten en diensten zijn, alleen nog op afspraak. Burgemeester Hoogendoorn licht toe: “Met dienstverlening op afspraak kunnen we beter helpen. Medewerkers kunnen zich goed voorbereiden en de openingstijden zijn ruimer dan nu het geval is.” Er is dus geen inloop meer voor de aanvraag van gemeentelijke producten en diensten. In voorkomende situaties biedt de gemeente dienstverlening via huisbezoeken aan.

Informatiebalie

De huidige informatiebalie is onderdeel van het KCC. De informatiebalie is de hele dag en de woensdagavond open, met vrije inloop. Bij de informatiebalie komen meer diensten beschikbaar: veel aangevraagde producten en diensten afhalen; meldingen doen over de openbare ruimte en gevonden of verloren voorwerpen melden/afgeven. Ook met uw vragen voor informatie kunt u terecht bij deze balie. 

Schapenmarkt en bereikbaarheid

De opening van het KCC vindt plaats tijdens de jaarlijkse Schapenmarkt in Oldebroek waardoor het gemeentehuis slecht bereikbaar is. Daarom een vriendelijk verzoek om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen.

Tentoonstelling Wout Ostendorf

In verband met de opening en het open huis van het Klant Contact Centrum stelt de gemeente Oldebroek de heer Wout Ostendorf in de gelegenheid om zijn kunst te exposeren in het gemeentehuis. Deze is te bezichtigen op de 1e verdieping van het gemeentehuis. De tentoonstelling is tot eind november te bezichtigen.