24 maart 2021

Lijsttrekkersverkiezing SGP Oldebroek

De SGP-afdeling Oldebroek heeft op dinsdag 23 maart 2021 een eerste stap gezet naar de verkiezing van de gemeenteraad in maart 2022. Jan-Pieter Maas is door de leden verkozen als lijsttrekker van de SGP-kandidatenlijst in de gemeente Oldebroek.

 

Jan-Pieter Maas is woonachtig in Oosterwolde. Sinds geruime tijd op bestuurlijk en directieniveau actief binnen de gezondheidszorg. De afgelopen jaren is Jan-Pieter naast zijn reguliere werk actief geweest in allerlei bestuurlijke rollen in het maatschappelijk middenveld.

Hendrik Wielink noemt in de vergadering de betrokkenheid bij relevante maatschappelijke opgaven en vraagstukken samen met de opgedane kennis en ervaring als belangrijke kenmerken voor de nieuw gekozen lijsttrekker. Jan-  Pieter zal samen met de selectieadviescommissie zich in de komende tijd eerst richten op de kandidatenlijst voor de verkiezingen.

Het bestuur wenst Jan-Pieter Gods zegen toe in deze belangrijke functie en ziet uit naar een plezierige samenwerking in de komende tijd.

Bestuur SGP-afdeling Oldebroek